Pehrsson: Vassiljevi vigastus on toonud palju lisatööd

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson ja tiimi kapten Ragnar Klavan.
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson ja tiimi kapten Ragnar Klavan. Foto: kpms

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tunnistas tänasel pressikonverentsil, et poolkaitsja Konstantin Vassiljevi vigastus tekitab talle parajalt peavalu. Hetkel ragistab treenerite brigaad kõvasti ajusid, kuidas eelseisvatele mängudele Rootsi ja Sloveeniaga vastu minna.

«Vassiljev on olnud meile väga oluline mängija ning tema puudumine on toonud viimasel minutil palju lisatööd,» rääkis Pehrsson. «Vassiljeviga oli meil kindel mänguplaan. Saame ka edasipidi mängida sama plaaniga ning kasutada Vassiljevi asemel kedagi teist, kuid kaalume ka alternatiivseid variante. Järelejäänud päevade jooksul katsetame erinevaid võimalusi.»

Pehrssoni sõnul on ta suve jooksul silma peal hoidnud nii Eesti liigal kui ka välisklubides pallivatel meestel. «Meistriliigal hoian pidevalt silma peal. Välisliigades mängivatel meestel lõppes alles ettevalmistusperiood, kuid oleme nendega kontaktis olnud. August on olnud väga intensiivne kuu, kuid mu abipersonal on teinud head tööd.»

Esimese valikmängu peab Eesti 8. septembril Lillekülas Sloveeniaga. Neli päeva varem kohtutakse võõrsil sõpruskohtumises Rootsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles