Liivak: kui juba kord A-koondise kutse saad, siis ikka soovid veel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Liivak.
Frank Liivak. Foto: Mihkel Maripuu

Nädalapäevad tagasi Napoli Primavera ehk Itaalia suurklubi duubli eest esimeses liigamängus värava löönud Frank Liivak sõnas, et eelseisvate U-21 valikmängude eel peaks vorm hea olema ning kindlasti minnakse mängima võidu peale.

«Hooajaeelsed treeningud tegin ka just noorte eest, sest seal mängisime tihti esindusmeeskondadega ja korra isegi Serie B tiimi [Avellino] vastu,» rääkis Napoli Primavera hooajaeelsetes sõprusmängudes ja esimeses liigamängus head minekut näidanud Liivak Soccernet.ee’le.

Kas mingi osa temast ootas kutset ka A-koondisesse? «Kui ikka kord on juba kutsutud (Liivak debüteeris A-koondises 26. mail Gibraltari vastu), siis mingi osa ikka soovib neid kutseid veel. Aga sain nüüd kutse U-21 koondisesse ja on ka selle üle hea meel. Hetkel keskendungi siia ja tahan ikka endast parima anda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles