Massa: Soome saab peagi taas vormel-1 maailmameistri

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: SCANPIX

Läbi vormel-1 sarja ajaloo on maailmameistriks seni kroonitud kolm soomlast. MM-tiitlini on jõudnud Keke Rosberg (1982), Mika Häkkinen (1998, 1999) ning Kimi Räikkönen (2007). Endine Ferrari piloot ning praegu Williamsi rooli keerav Felipe Massa usub, et peagi lisandub sinna nimekirja veel üks mees.

Massa arvates kroonitakse tulevikus maailmameistriks ka tema praegune tiimikaaslane Valtteri Bottas, kes hoiab käimasoleval hooajal MM-sarja kokkuvõttes kõrget viiendat kohta Nico Rosbergi, Lewis Hamiltoni, Daniel Ricciardo ja Fernando Alonso järel.

«Ta on hooaja algusest peale näidanud, et ta on suurepärane piloot. Ta on kiire, võitlusjanuline, tark, andekas ning teeb kõvasti tööd,» kiitis Massa. «See on kõigile selge, et ta teeb kõike õigesti. Inimesed peavad tunnustama teda hea sõitjana.»

Nii usub Massa, et 25-aastase soomlase parimad päevad on alles ees. «Kindlasti võib ta tulla maailmameistriks. Ta on alles väga noor,» usub brasiillane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles