Maailma üks rikkamaid sportlasi peab kohtusse minema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr.
Floyd Mayweather Jr. Foto: SCANPIX

Maailma üheks rikkamaks sportlaseks peetav Floyd Mayweather Jr peab hakkama kohut käima, sest tema endine kihlatu Shantel Jackson esitas tsiviilhagi ja väitis, et Mayweather kasutas tema kallal vägivalda.

Jackson väitis oma hagis, et lisaks peksmisele alandas Mayweather teda avalikult, kui postitas sotsiaalmeediasse pildi tema ultrahelist ning lapsest, väites, et paar läks lahku seepärast, et naine tegi aborti. Samuti süüdistab Jackson oma endist kihlatut liigses armukadeduses, sest väidetavalt väitis Mayweather, et postitab internetti Jacksonist alastipilte, kui naine ei võta sotsiaalmeediast maha pilte, kus ta poseerib koos räppar Nellyga.

Jacksoni advokaat Gloria Allred ei täpsustanud, millist summat Jackson oma hagiga nõuab ning kas Mayweatheri väide abordi kohta oli tõsi, kuid kinnitas, et naise rasedus katkes.

Mayweatheri esindajad pole veel hagi esitamisele vastanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles