Di Maria tegi Ronaldo kohta kummalise avalduse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
Angel Di Maria (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Sel suvel Madridi Reali jalgpalliklubist lahkunud argentiinlane Angel Di Maria andis intervjuu ühele oma kodumaa raadiole ning vihjas, et klubist võib peagi olla lahkumas ka Reali suurim staar Cristiano Ronaldo.

Kuigi Manchester Unitediga ühinenud Di Maria oli varasemalt avaldanud fännidele mõeldud avaliku kirja, kus ta kinnitas, et ei lahkunud klubist enda soovil, pidas ta vajalikuks seda üle rääkida ka Argentina raadiojaamale antud intervjuus. Lisaks andis Di Maria mõista, et olukord klubis pole üleliia roosiline ja seetõttu võivad peagi ka teised mängijad Realist lahkuda.

«Te pole kunagi kuulnud minu suust seda, et ma tahtsin lahkuda, ma ei öelnud kunagi, et tahan ära minna,» kordas Di Maria. «Cristiano Ronaldo ja Sergio Ramos, kes on meeskonna kaptenid, teadsid mu soove ja toetasid mind kogu aeg. Ja ega ma ei tea, kui kaua Ronaldo veel Realis vastu jõuab pidada,» vihjas Di Maria, et ka Portugali superstaar võib varsti Hispaaniast lahkuda, jättes siiski täpsustamata, mis täpsemalt Realis mängijaid häirib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles