Pehrsson: õnnestumise korral võime Sloveenia alistada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tõdes tänasel pressikonverentsil, et koondis on homseks Sloveeniaga peetavaks EM-valikmänguks valmis. Pehrssoni sõnul võib Eesti õnnestumise korral homme ka võidu noppida.

«Olen olukorraga rahul, vigastustega probleeme ei ole ning kõik mehed tegid eilse harutuskorra kaasa,» rääkis Pehrsson tänasel pressikonverentsil. «Usun, et oleme praeguseks Rootsiga peetud kohtumisest taastunud. Meeskonna sees ollakse homseks mänguks valmis. Oleme nüüd olnud seitse päeva koos ja homse nimel on kogu töö tehtud.»

«Oleme teinud palju, et selleks kohtumiseks valmis olla. Usun, et oleme olukorras, kus asjade õnnestumise korral võime selle mängu võita,» lisas ta.

Rootslasel on hea ülevaade olemas ka vastaste tugevamatest külgedest: «Nad mängivad formatsioonis 4-4-2 või 4-4-1-1. Nende kõige ohtlikumaks meheks on Salzburgi Red Bullis mängiv Kevin Kampl. Nad on väga organiseeritud meeskond, kes mängib kaitses kompaktselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles