Sergei Zenjov: raske on veel mõista, et olen isa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võitis EM-valikturniiri avamängus 1:0 Sloveeniat. Mängu ainsa värava lõi Ats Purje 86. minutil.
Eesti võitis EM-valikturniiri avamängus 1:0 Sloveeniat. Mängu ainsa värava lõi Ats Purje 86. minutil. Foto: Raigo Pajula

 

Paar päeva enne mängu Sloveeniaga esmakordselt isaks saanud Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov sõnas pärast magusat võitu, et uut rolli on veel keeruline tajuda.

 

«Suurepärane tunne! Kui vaatad seda väikest inimest, siis… Raske on veel aru saada, et olen nüüd poja isa. Kui mind hakatakse isaks kutsuma, siis ehk mõistan,» lausus Zenjov laia naeratuse saatel.

Kui Konstantin Vassiljev tähistas Hollandi vastu löödud väravat lapsekiigutamise žestiga, siis sama plaan oli ka Zenjovil. «Peab ju, ei saa teisiti! Raku (Ragnar Klavan – toim) tuletas pärast väravat meelde ja kolmekesi siis tema ja Atsiga seal natuke ka tegime seda liigutust, teised jooksid kuskile ära,» naeris ta.

Zenjovi sõnul sai otsustavaks sloveenidele antud punane kaart. «Nad ei oodanud seda ega suutnud sellest taastuda. Teadsime, et peame võidule mõtlema. Väravaolukorras andsin söödu väravaesisesse tsooni – teadsin, et seal peab keegi olema,» lausus Zenjov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles