Taaramäe lõpetas mäestikulaagri ja avaldas järgmiste startide kuupäevad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: www.facebook.com

Eesti tipprattur Rein Taaramäe avaldas oma ametlikul Facebooki leheküljel postituse oma viimase aja tegemistest: sel suvel meeskonda vahetanud Taaramäe läbis kõrgmäestikulaagri ning ees ootavad mitmed võistlused.

«Kõrgmäestiku laager läbi. 33 päeva 2100m kõrgusel künka otsas, 85h trenni, 2500km,» muljetas Taaramäe Facebooki lehel.

«Koht on nagu koduks saanud, lausa kahju lahkuda! Nädala päevad tagasi tuli uudis, et võib-olla uue aasta TDF (Tour de France- toim.) külastab siinseid Lõuna-Prantsusmaa Alpe. Minu külake Isola2000 jääks etapi trassile ja väidetavalt ka Euroopa kõrgeim asfalteeritud tee samuti, Col de Bonnette Restefond 2805m, 25km pikkune mäekene, seega kui sõidaksin uuel aastal tuuri, siis laagri kasutegur oleks veel suurem,» kirjutas Taaramäe.

Juba sel nädalavahetusel ootab suvel Astana meeskonnaga liitunud Taaramäed järjekordne võistlus. «Pühapäeval 14.09 olen stardis French Cupi etapil Tour de Doubs-il ning seejärel 17.09 Belgias GP Wallonie-l ning edasi juba MM-i tiir Hispaanias, kus osalen nii tempos kui grupis,» kirjutas Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles