Horner süüdistab Ferrarit, Massa ei kommenteeri

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 tiimi pealik Christian Horner on pettunud, et sõidu võitnud Ferrari meeskond ei käitunud reeglitele kohaselt ja kasutas meeskonnakorraldusi.

Nagu arvata võis, on puhkenud skandaal selle üle, kas Ferrari kasutas meeskonnakorraldusi, kui Felipe Massa endast Alonso mööda lasi, vahendab f1.sponest.

«Ma pean ütlema, et see on tõenäoliselt selgeim meeskonnakorraldus, mida iial näinud olen - eriti, kui meeskond pärast sõitja ees vabandab,» kommenteeris Horner olukorda, kus pärast Alonso möödasõitu Massa insener raadio teel brasiillase ees vabandas.

«Minu arvates on see spordi suhtes vale. Sõitjatel peaks olema lubatud võistelda. Massa tegi paremat tööd, tema oli juhtimas. Reeglid on üsna selged - meeskonnakorraldused ei ole lubatud.»

Massa ise jääb olukorra kommenteerimisel napisõnaliseks, kuid autasustamistseremoonial oli tema näost näha suurt pettumust. Samuti kinnitas mees, et oleks võitu väärinud.

«Start oli lihtsalt fantastiline ja kiirus pehmetel rehvidel suurepärane. Mul oli probleeme kõvema rehviseguga, aga võistlus oli meie jaoks väga hea,» rääkis Massa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles