Tarvas teenis kontrollmängudest kaks võitu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere korvpalliklubi Tarvas hooaja esimeses kontrollmängus.
Rakvere korvpalliklubi Tarvas hooaja esimeses kontrollmängus. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere Tarvas pidas kodusaalis, Kastani Arenal kaks kontrollmängu, kus mõlemas mängus ka võitjaks tuldi.

Reede õhtul alistati Korvpalliklubi Pärnu seisuga 89:79, vahendab klubi kodulehekülg. Võitjate poolel särasid Roberts Stumbris, kes kogus 18 punkti ning Martin Jurtom, kes lisas 17 punkti. Mario Paiste arvele jäi 15 punkti, Kaspars Cipruss toetas 14 punkti ja 16 lauapalliga, millest koguni 9 olid võetud ründelauast. Sten-Timmu Sokk kogus oma teises Tarva särgis peetud kohtumises 10 punkti ja andis 6 resultatiivset söötu.

Vastaste poolel olid resultatiivsemad Rannar Raap ja Renato Lindmets, visates kumbki 16 punkti. Neile sekundeeris Janis Vahter 14 punkti ja 8 lauapalliga. Silver Leppik lisas 12 punkti.

Laupäeval võõrustasid Tarva pallurid Soome BC Nokia võistkonda, kel samuti tuli kodumeeskonnale alla vanduda. Mängu lõppskooriks kujunes 105:70 ning Rakvere meeskonna kõige resultatiivsem oli selles kohtumises Maris Laksa, kelle arvele kogunes 19 punkti, millest koguni 11 vabavisetest. Teda toetas Kaspars Cipruss, kes viskas 15 punkti. Kahekohalise punktiskoorini jõudsid veel neli mängijat: Juris Umbrasko 13, Martin Jurtom 12, Robert Peterson 11 ja Sander Saare 10 punkti.

Nokia võistkonna parimaks oli Eldar Skamo, kes tõi vastastele 18 punkti.

Tarva järgmine mäng on karikavõistluste korduskohtumine SK Torma Spordiga, mis peetakse kolmapäeval algusega kell 19 Kastani Arenal. Nädala lõpus oodatakse aga kõiki korvpallihuvilisi traditsioonilisele hooajaeelsele turniirile, kus omavahel on mõõtu võtmas Rakvere Tarvas, Tartu Ülikool/Rock, BC Kalev/Cramo ja soomlaste KTP-Basket.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles