Eesti ja Fääri koondislane tögavad valikmängu eel teineteist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaimar Saag.
Kaimar Saag. Foto: Internet.

Juba vähem kui kahe nädala pärast alustab Eesti jalgpallikoondis uut EM-valiktsüklit, kohtudes Fääri saartega. Taani klubis Silkeborg harjutavad aga iga päev koos mõlema meeskonna ründajad.


Kui Taani meistriliigasse kuuluvas võistkonnas mängib teatavasti Kaimar Saag, siis sama tiimi rivistusse kuulub ka Fääri saarte ääreründaja Christian Holst.

Holst on mõlemad oma senised koondisekarjääri väravad löönud just Eesti vastu. Holst oli kahel korral täpne 2008. aastal Tallinnas toimunud sõpruskohtumises, mille Eesti võitis 4:3.

«Kuna mina selles kohtumises ei mänginud, siis on ta mulle neid väravaid nina peale visanud küll,» sõnas Saag. «Oleme omavahel ka eelseisvast kohtumisest rääkinud ning kindlasti soovime üksteisele midagi tõestada.»

Saag ja Holst on Silkeborgi ainsad leegionärid. «Temaga suhtlen rohkem küll, kuid ta on pikalt Taanis elanud ning ongi juba nagu taanlane. Ega ta maailma kiireim mees ei ole, kuid tema löögid võivad mängu otsustada,» rääkis Saag.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles