Lapsed saavad maratoni eel rulluisukoolitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsed 3. Tartu Rulluisumaratonil.
Lapsed 3. Tartu Rulluisumaratonil. Foto: ANDRES EHRENPREIS/PM/SCANPIX BALTICS

Vahetult 4. Tartu rulluisumaratoni eel 7. ja 8. augustil kell 10.00 toimub 1 tunni vältel Hawaii Express rulluisutreenerite eestvedamisel tasuta rulluisukool lastele.



Koolituse viib läbi Hawaii Expressi rulluisutreener Tõnis Tali, kes müüb Hawaii Expressi kauplustes rulluiske ning igapäevaselt liigub ringi rulluiskudel. Rulluisukooli eesmärgiks on parandada laste rulluisutamise oskust ning õpetada lastele ohutu sõitmise, pööramise ning pidurdamise põhimõtteid.

Laupäeval 7. mail toimub koolitus EMÜ Spordihoone (Kreutzwaldi 3, Tartu) juures parkla territooriumil, kus asub ka SEB 4. Tartu Rulluisumaratoni võistluskeskus. Pühapäeval 8. augustil toimub koolitus Narva mnt (hilisema 15 km ning 36 km distantside soojendusalas), mis on liikluseks suletud ning 10.00-11.00 on see kasutamiseks ainult Laste Rulluisukoolis osalejatele.

Kõikidele huvilistele on Rulluisukoolist osavõtt tasuta!

Registreerimiseks tuleb saata e-mail aadressile: tartumaraton@tartumaraton.ee
Registreerimisel märkida lapse nimi, vanus, eelnev kogemus ning lapsevanema kontaktandmed.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles