Ebaviisakas Balotelli eiras peatreeneri käsku

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Sel suvel Liverpooli jalgpallimeeskonnaga liitunud Mario Balotelli oli oma meeskonna eilses Meistrite liiga mängus pettunud ja eiras väljakult lahkudes peatreeneri Brendan Rodgersi käsku fännidele plaksutada.

Liverpool mängis võõrsil Meistrite liiga alagrupimängu Baseliga ja pidi vastu võtma 0:1 kaotuse. Tulemuses pettunud Balotelli läks pärast mängu kohe staadionitunnelisse ega plaksutanud võõrsile reisinud fännidele, kuigi Liverpooli peatreener Brendan Rodgers andis kehakeelega mõista, et seda tuleks teha.

Pärast mängu andis aga Rodgers mõista, et ta pole Balotelli käitumise peale pahane, kuigi see oli kuulsa Itaalia ründaja jaoks juba teine kord, kui ta peatreeneri käsku ja fänne ignoreerib. «Mario tegi palju tööd, ta teab, et tema eesmärgiks on luua võimalusi ja jõuda karistusalasse. Me näeme selle kallal rohkelt vaeva. Ma ei ole kindel, kas ta läks tagasi välja, et fänne tänada, sest tulin ise kohe siseruumidesse,» vahendas Rodgersi sõnu Briti väljaanne DailyMail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles