Ennok ja Salo võitsid tugevatasemelise turniiri Saksamaal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Peeter Langovits / Postimees

Võrkpallur Anu Ennoki koduklubi Salo Viesti mängis möödunud nädalavahetusel kahepäevalise turniiri Saksamaal Wiesbadenis, kui tugevas konkurentsis saavutati hinnatav esikoht.

Kohaliku naiskonna mängis Salo üle kindlalt 3:0 (25:19, 25:15, 25:9), Ennok kogus 13 punkti (kasutegur +6). Tulemusega 3:1 oldi üle Šveitsi naiskonnast Schaffahausen ja 2:2 viiki mängiti prantslaste Mullhouseniga. Salo naiskond osales sel turniiril kolmandat korda, esimesel aastal lõpetati viimasena, mullu saavutati teine- ja tänavu esikoht, vahendab volley.ee.

Ennok sõnas enda ja naiskonna mängu kohta järgmist: «Eelmise aastaga võrreldes oli minu mäng sel turniiril kõvasti parem. Mängisin kõik mängud algusest lõpuni, sain korraliku koormuse - kahe päevaga viisteist geimi. Mängupilt oli hea tervel tiimil.»

Turniiri kohta rääkis Ennok, et tiimid on teistsugused kui Soome liigas: «Hea oli mängida tugevamate vastastega ja neid omakorda veel võita. Finaalis mängisime väga hästi, et ei saa kurta. Pigem saime indu juurde, et oleme suutelised ka kõvemate võistkondade vastu hästi mängima.»

Soome naiste karikavõistlustel on selgunud kolm poolfinaalis osalevat naiskonda, nendeks on LiigaPloki, HPK ja OrPo. Neljanda poolfinalisti selgitavad Salo ja LP-Vampula, mängud toimuvad 15. ja 22. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles