Vaata Eesti koondise eeldatavat algkoosseisu mänguks Leeduga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu - Eesti eeldatavad algkoosseisud.
Leedu - Eesti eeldatavad algkoosseisud. Foto: Pm

Eesti jalgpallikoondis kohtub täna ühtul kell 21.45 Vilniuses LFFi staadionil EM-valikmängus Leeduga. Postimees pakub siinkohal välja oma arvamuse mõlema meeskonna algkoosseisust.

Eesti puhul on teada Taijo Teniste eemalejäämine, teda asendab äärekaitses Enar Jääger. Muus osas toetub Magnus Pehrsson kõigi märkide järgi samale algkoosseisule, mis jooksis väljakule ka tsükli avamängus Sloveenia vastu. Põlvetraumast äsja paranenud Konstantin Vassiljevi kasutamine kätkeb Vilniuse staadioni kunstmurukatte tõttu endas suurt riski ning sestap võib eeldada, et Pehrsson toob ta platsile vaid viimase häda korral.

Leedulased peavad hakkama saama ilma põlve vigastanud keskkaitsja Marius Žaliukaseta. Tema asemel võtab keskkaitses koha sisse Georgas Freidgeimas, äärekaitses alustab Leedu ajakirjanike arvamuse kohaselt aga Vytautas Andriuškevicius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles