Suur küsimärk: kes mängib inglaste vastu Eesti vasakkaitses?

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis pidas EM-valiksarjas teise kohtumise, kui Vilniuses mindi vastamisi Leedu koondisega.
Eesti jalgpallikoondis pidas EM-valiksarjas teise kohtumise, kui Vilniuses mindi vastamisi Leedu koondisega. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreeneril Magnus Pehrssonil on enne järgmist EM-valikmängu Inglismaaga vaja lahendada kaks probleemi, üks suurem, teine väiksem.

Esiteks - kuna täna sai punase kaardi vasakkaitsja Ken Kallaste, tuleb talle leida asendaja. Pärast mängu avaldas Pehrsson lootust, et ehk on pühapäeval mängukõlbulik Taijo Teniste, kes jäi sel korral trauma tõttu Tallinnasse. «Kui Taijo on valmis mängima, on ta sellele positsioonile muidugi väga hea valik. Tema puhul on veel šanss, et ta saab kaasa lüüa. Võin aga valida ka Dmitri Kruglovi, Gert Kamsi või Artur Pika,» nimetas Pehrsson võimalikke alternatiive.

Samuti ootab vigastuspaus ees Leedu vastu vahetusest mängu sekkunud Ats Purjet. «Inglismaa vastu ei mängi ma kohe kindlasti, paus tuleb ikka pikem. Esimeses väravaolukorras läks löök kahjuks üle jala ning enne teise löögi sooritamist olin juba reielihase ära tõmmanud. Proovisin küll lüüa, aga läks kahjuks jälle taevasse,» nentis morni olemisega Purje pärast kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles