Weaver otsustas Maccabiga ikkagi mitte liituda

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant (paremal) mängimas Kyle Weaveri vastu
Kobe Bryant (paremal) mängimas Kyle Weaveri vastu Foto: Alonzo Adams/AP

Kolmapäeva hommikul avaldatud uudis, et Tel Avivi Maccabi korvpallimeeskond palkas uueks hooajaks oma ridadesse tagamängija Kyle Waeveri, kes reedel vallandati NBA võistkonnast Oklahoma City Thunder, ei saanud siiski teoks.

Väidetavalt loobus Weaver viimasel hetkel Euroopa tippklubiga liitumast, sest loodab ikkagi uueks hooajaks endale koha leida NBA-s, vahendab ERR Sport.

Umbes kümmekond võistkonda on avaldanud soovi lülitada Weaver oma treeninglaagri koosseisu, kuid see ei anna veel mehele garantiid, et ta ka uueks hooajaks NBA-s lepingu saab.

Weaver valiti NBA-sse 2008. aasta draftis Charlotte Bobcatsi poolt, kuid vahetati kohe Thunderisse, kus mees pallis kaks aastat vahetusmängijana.

Edukaimaks hooajaks oli Weaverile uustulnukahooaeg, kus ta pääses platsile 56 kohtumises, neist 19 algrivistuses ning viskas keskmiselt 5,3 punkti, jagas 1,8 korvisöötu ja hankis 2,4 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles