Viking alistas Tallinna derbis Panteri ja jätkab täiseduga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Viking
HC Viking Foto: Rein Murakas

Jäähoki Eesti meistriliigas peeti täna Tondiraba jäähallis hooaja esimene Tallinna derbi tiitlikaitsja HC Vikingi ja HC Panteri vahel. Viking võitis tulemusega 5:3 (1:1, 2:0, 2:2) ning jätkab täiseduga.

220 pealtvaataja ees peetud mängus lõppes avakolmandik viigiliselt 1:1,  Vikingi ründaja Igor Shamanski tabamusele vastas veidi enne vaheajasireeni Aleksandr Zaitsev. Teisel kolmandikul viisid Shamanski ja Nikita Kozõrev Viikingid 3:1 ette, viimase kolmandiku esimese kolme minutiga tegid Anton Gurtovõi ka Maksim Ivanov seisuks 5:1. Seejärel viskasid Mike Auksi ja Kristjan Valk Pantrite poolel kaks väravat tagasi, kuid lähemale enam ei jõutud.

Vikingi ründaja Maksim Ivanov sai kirja ühe värava ja kaks resultatiivset söötu, Igor Shamanski 2+0 ja Nikolai Krasotkin 0+2. HC Panteri resultatiivseim oli Kristjan Valk, kelle numbrid täna 1+1.

Vikingi väravavaht Anatoli Sizov tõrjus 31 ning Panteri puurilukk Shoya Suzuki 24 pealeviset.

Tabeliseis: HC Viking 9 (3), Narva PSK 6 (2), HC Panter 3 (3), Viru Sputnik 0 (2), Kalev-Välk 0 (2).

Jäähoki Eesti meistriliiga jätkub järgmisel nädalavahetusel. Laupäeval, 25. oktoobril kell 19:00 alustab Tartu Lõunakeskuse jäähallis hooaega kaks tehnilist kaotust saanud Kalev-Välk, võõrustades kodujääl Kohtla-Järve Viru Sputnikut. Pühapäeval, 26. oktoobril kell 14:30 kohtuvad Narvas seni vaid võite tunnistanud klubid Narva PSK ja HC Viking.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles