ManU peatreener pärast nappi viiki: see oli meie hooaja parim mäng

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal.
Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond tuli eilses Inglismaa kõrgliiga kohtumises välja raskest seisust, kui kahel korral kaotusseisu jäädes suudeti mängu tagasi tulla ja lõpetada West Bromwichi vastu 2:2 viigiga. ManU peatreener Louis van Gaal oli pärast kohtumist nördinud.

«Olen väga pettunud, sest mängisime senise hooaja parima mängu ja tulemus ei ole piisavalt hea,» rääkis van Gaal Sky Sportsile. «Arvan, et oleksime suutnud selle mängu võita, aga meie maailmas see ei loe ja seetõttu olengi pettunud. Samas pean olema õnnelik, sest lõime palju võimalusi ja ainult kaks West Bromwichi võimalust löödi väravaks. Andsime mängu ära oma individuaalsete vigade tõttu ja sellest on kahju,» tunnistas ManU loots.

Pärast eelmist ebaõnnestunud hooaega sel hooajal uue peatreeneri käe all alustanud Manchester United on koduses liigas võitnud kaheksast mängust kolm, mänginud kolm viiki ja kaotanud kaks kohtumist. Liigatabelis on van Gaali hoolealustel koos 12 punkti, liigat juhib 22 silmaga Londoni Chelsea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles