Epeenaiskonna pesamuna sai Eesti parimana MK-etapil seitsmenda koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kat­rina Lehis
Kat­rina Lehis Foto: Toomas Huik

Itaalias toimuval vehklemise MK-etapil pääses Eesti epeevehklejatest ainsana MK-etapil kaheksa parema hulka esimest aastat täiskasvanute seas võistlev juunioride maailmameister Katrina Lehis. Kaheksa hulgas kaotas Lehis 12:15 ukrainlannale Anfisa Potškalovale, kelle auhinnakapis on kaks MM-pronksi. Kokkuvõttes sai lehis 7. koha.

Pühapäeval asub naiskondlikul turniiril võistlustulle Eesti epeenaiskond.

Kui 32 parima hulgas alistas Lehis Londoni olümpiavõitja ja tänavuse MMi pronksinaise ukrainlanna Jana Šemjakina 15:14, siis järgmise vastase, itaallanna Francesca Boscarelliga lähks lihtsamalt - võit tuli numbritega 15:9.

Samal ajal kaotas mullune maailmameister Julia Beljajeva 16 parema seas maailma esinumbrile, ungarlanna Emese Szaszile 8:15.

Kaheksa sekka ei pääsenud ka Nikolai Novosjolov, kes jäi kaheksandikfinaalis alla kasahh Ruslan Kurbanovile 12:15. Kokkuvõttes sai Novosjolov 10. koha.

32 parimat:

Novosjolov võitis kindlalt 15:7 hollandlast Bas Verwijlenist. Beljajeva oli 32 hulgas 15:9 üle itaallannast Bianca Del Carrettost. Järgmises ringis on tema vastaseks ungarlanna Emese Szasz. Lehis võitis samal ajal napilt 15:14 ukrainlannat Jana Šemjakinat. 16 hulgas läheb ta kokku itaallanna Francesca Boscarelliga.

64 parimat:

Novosjolov võitis esimeses ringis 15:8 ungarlast Matyas Filet ning järgmises ringis läheb eestlane vastamisi hollandlase Bas Verwijleniga. Beljajeva oli 15:11 üle venelannast Tatjana Andrjušinast ning tema järgmine vastane on Bianca Del Carretto Itaaliast. Lehis võitis kindlalt 13:7 hiinlannat Yixuan Xiangi ja tema läheb 32 hulgas kokku Jana Šemjakiniga Ukrainast.

64 hulgas lõppes turniir Sten Priinitsa, Erika Kirpu ja Irina Embrichi jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles