Ecclestone lükkas ümber F1-sarja puudutava kuulujutu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone lükkas ümber sel nädalal ringlema hakanud kuulujutud, mille järgi plaanitakse tulevikus viia kuninglik võidusõidusari Hispaaniasse Madridi linna.

F1 karussell on juba aastaid käinud Hispaanias, kus sõidetakse Barcelonas, aga viimasel nädalal väitsid kohalikud väljaanded, et paari aasta pärast võivad vormel-1 masinad asuda kihutama hoopis Madridi linnatänavatel. Nimelt oli sarja boss Bernie Ecclestone väidetavalt pidamas juba edukaid läbirääkimisi Madridi ärimeestega, kes tahtsid F1 sarja viia Madridi pärast 2016. aastat, kui Barcelona etapil lõppeb sarjaga senine leping.

Nüüdseks on Ecclestone sellised kuulujutud aga ümber lükanud. «Me ei tee võidusõitu Madridis. Me ei vaja teist etappi Hispaanias, nii lihtne see ongi,» teatas Ecclestone konkreetselt Forbesi ajakirja jaoks kirjutavale Christian Syltile.

Tänavuse F1 hooaja lõpuni on jäänud kolm etappi, järgmisena jõuab sari USAsse Austini ringrajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles