Tagasilöök käsipallikoondisele: Mägi sai vigastada, lähitulevik on selgusetu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Mägi.
Janar Mägi. Foto: Tairo Lutter

Eesti meeste käsipallikoondis võõrustas täna 2018. aasta EM-valikturniiri mängus Gruusiat ja sai 28:26 võidu. Lisaks headele uudistele tabas Eestit aga ka tagasilöök, sest Janar Mägi sai vigastada ning hetkel pole teada, kui tõsise vigastusega tegemist on.

Mägi viskas Eesti eest avapoolajal parimana neli väravat ja jätkas hästi ka teisel poolajal, kuni ta maha tõmmati ja väljakult lahkumise järel enam tagasi ei tulnudki. Koondise peatreener Rein Suvi ütles vahetult pärast mängu, et hetkel pole vigastuse tõsidus selge, ent kuna tegemist on vana hädaga, siis võib olukord olla üsna keeruline.

«Vahetult enne Eestisse tulekut ta Saksamaal viimases mängus selle trauma sai ja vahetult enne siiasõitu käis ka magnetuuringutel ning rebendit ei tuvastatud. Nüüd aga analoogne taganttõmbamine - mis peaks olema punane kaart - , eks me loodame, et ta on teiseks mänguks mängukõlblik, aga võib ka juhtuda, et ei ole,» nentis Suvi.

Koondise füsioterapeut Margus Parts kinnitas Postimehele, et hetkel on lahtine, kas Mägi saab reedel meeskonnaga Gruusiasse sõita, et pühapäeval Tbilisis kordusmängus osaleda. «Alguses tundus hullem, aga kuna tegemist on vana asjaga, siis alles selgub, kas ta saab järgmise mängu kaasa teha,» rääkis Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles