Kimi Räikkönen sattus taas pahandustesse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen.
Kimi Räikkonen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna soomlasest piloot Kimi Räikkönen on sattunud sarja bossi Bernie Ecclestone’i pahameele alla, kuna Räikkönen ei ilmunud USA etapi eel toimunud hümni mängimise tseremooniale.

Ecclestone’i esindaja on juba rääkinud Räikköneni ja ka tema mänedžeriga, et selliseid asju ei saa soomlane enam endale lubada. Väidetavalt pigistatakse selliste kohtade pealt silm kinni, kui piloot on rajal piisavalt kiire, aga praeguse taseme juures tehti ikkagi Räikkönenile märkus, vahendab Sportsmail.

Ferrari pressiesindaja sõnul puudus Räiköönen tseremoonialt kogemata ja tegemist oli lihtsalt möödarääkimisega ning selline asi enam ei kordu.

Samas on Räikkönen ka varasemalt sarnastelt tseremooniatelt puudunud ja kõige rohkem meediakajastus on saanud kaheksa aastat tagasi Sao Paulos juhtunu, kui Räikkönen puudus jalgpallikuninga Pele stardieelselt tseremoonialt. Toona teatas soomlane seepeale, et ta viibis sel ajal hoopis WCs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles