Ferrari näitas Räikköneni eelistamisega oma meelsust?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Täna Brasiilias kavas olnud vormel-1 etapil heitlesid viimastel ringidel kuuenda koha eest Ferrari meeskonna piloodid Fernando Alonso ja Kimi Räikkönen. Kui Räikkönen hoidis kuuendat kohta, siis lõpuks sai Alonso soomlasest mööda ja tõusis ise kuuendaks.

MM-sarja kokkuvõttes on tänavu läinud Alonsol tunduvalt paremini ja tavapäraselt oleks sellises olukorras tulnud Räikkönenile tiimi poolt käsk, et Alonso tuleb mööda lasta. Tulevaks hooajaks on aga Alonso Ferrarist lahkumas ja Räikkönen jäämas. Nii kirjutas ESPN, et tänane Ferrari meeskonna tegutsemine kinnitas taaskord, et asjad hakkavad just niimoodi toimuma.

Pärast võistlust tunnistasid mõlemad Ferrari piloodid, et kummalegi tiimi poolt mingeid käske ei antud. Kuna Alonso oli lõpus rajal tunduvalt värskemate rehvidega, siis tal õnnestuski tiimikaaslasest mööduda.

MM-sarja üldarvestuses on Alonso 157 punktiga viies ning Räikkönen 53ga 11.

Seniste teadete kohaselt hakkab Alonso tuleval aastal sõitma McLarenis ning Räikköneni kõrval hakkab Ferraris kihutama neljakordne maailmameister Sebastian Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles