Eesti jalgpallikoondis läheb raamatupidaja, advokaadi ja ärimehe vastu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Selva (nr. 10) kohtumises Inglismaa vastu.
Andy Selva (nr. 10) kohtumises Inglismaa vastu. Foto: SCANPIX

Laupäeval EM-valikmängus Eestiga kohtuv San Marino teatas oma 23-mehelise koosseisu, kellega eestlaste vastu tullakse.

Oma esimese koondisekutse teenis SS Muratas palliv 27-aastane Michael Simoncini ning rivis on ka meeskonna ainus profimängija Mirko Palazzi, kes teenib hetkel leiba Lega Pros (Itaalia tugevuselt kolmas liiga, mis on jagatud kolmeks tsooniks) San Marino Calcio nimelises meeskonnas, kirjutab Soccernet.ee.

Ülejäänud koondislased on aga amatöörid ning näiteks väravavaht Aldo Simoncini näol tegu raamatupidajaga ning vasakpoolkaitsja Luca Tosi elatub poemüüja ametist. Muidugi on kutsutute seas ka San Marino üks suurimaid legende Andy Selva, kes on esindanud mitmeid madalamate liigade klubisid Itaalias, kuid tegutseb nüüd 38-aastasena juba noortetreenerina.

Selva kõrval võib ründes koha sisse võtta Danilo Rinaldi, kes töötab mööblipoes ja veel hakkab keskväljal eestlasi kimbutama igapäevaselt advokaadi leiba maitsev Michele Cervellini.

San Marino koosseis eelseisvaks mänguks Eestiga:

Väravavahid: Elia Benedettini (SS Murata), Giacomo Muraccini (FC Domagnano), Aldo Simoncini (AC Libertas).

Kaitsjad: Mirko Palazzi (San Marino Calcio), Alessandro Della Valle (SS Folgore), Davide Simoncini (SS Murata), Cristian Brolli (SS Folgore), Giovanni Bonini (SP Tre Penne), Michael Simoncini (SS Murata), Manuel Battistini (AC Juvenes/Dogana), Fabio Vitaioli (SS Murata).

Poolkaitsjad: Luca Tosi (SS Folgore), Nicola Chiaruzzi (SP Tre Penne), Maicol Berretti (SS Pennarossa), Michele Cervellini (SS Pennarossa), Enrico Golinucci (AC Libertas), Pier Filippo Mazza (SS Pennarossa), Matteo Coppini (SP Tre Penne).

Ründajad: José Adolfo Hirsch (SS Folgore), Danilo Rinaldi (SP Fiorita), Andy Selva (SP Fiorita), Mattia Stefanelli (AC Juvenes Dogana), Matteo Vitaioli (FC Fiorentino).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles