Kuusmaa: Kalevil mängis Olmre nii hästi, et ahmisin õhku

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa tagasitulek suurde Eesti korvpalli lõppes magusa võiduga vana rivaali Andres Sõbra üle. Kuusmaa juhendatav Rapla alistas tänases põnevusetenduses 67:66 Rakvere Tarva.
Aivar Kuusmaa tagasitulek suurde Eesti korvpalli lõppes magusa võiduga vana rivaali Andres Sõbra üle. Kuusmaa juhendatav Rapla alistas tänases põnevusetenduses 67:66 Rakvere Tarva. Foto: Siim Solman

Korvpalli Eesti meistriliigas Rapla Tycost kindlalt 96:69 jagu saanud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak oli oma hoolealuste tegutsemisega rahul ning talle sekundeeris ka Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa.

Kalev andis puhkust mitmele põhitegijale ning seega käis nende poolel platsil vaid seitse meest. «Eile näitasid nad end negatiivselt ning spetsiaalselt sai see otsus tehtud, et need mehed mängivad ja täna olid kõik väga kontsentreeritud ja tahtsid väga seda mängu võita,» rääkis Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak meestest, kes täna mänguaega said.

Esmakordselt käis tänavu platsil Indrek Kajupank, kes vigastas juuli lõpus Eesti koondise sõprusmängus Taaniga põlve. «Jutt jäi, et kaks ja kolm minutit korraga, mäng näitas, et nii saab teha, aga see oli maksimum ka,» sõnas Varrak Kajupanga naasmise kohta. Kokku ligi kümme minutit mänginud mees sai kirja kuus punkti, ühe lauapalli ja ühe vaheltlõike.

«Oleks võinud natuke rohkem mängus püsida, aga minu risk kolmandal veerandajal oli maa-ala mängida. Kalevi mehed olid täna uskumatult kindlad, eriti noormängija Olmre, kes tegi väga hea mängu, mina lausa ahmisin õhku,» kiitis Rapla peatreener Aivar Kuusmaa noort mängumeest, kes viskas väga hea visketabavuse juures mängu parimana 25 punkti. Ta lisas: «Kalevlased mängisid mõnuga ja enesekindlalt. Meie püüame oma rütmi ja hingamist tagasi saada, kuna meie mäng oli täna vähe tuim. Siin ei olnud vahet, kas sa mängid mees-meest või maa-ala, kui vastased nii mõnuga mängivad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles