Pehrsson: treenerina pean vastutuse võtma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson vaagis pärast 0:0 viiki San Marinoga põhjuseid, miks mäng ikkagi sellise tulemusega lõppes.

«Arvan, et peamine põhjus oli see, et me ei saanud hästi mängu sisse. Tegime palju tehnilisi vigu,» märkis ta ning lisas, et lõpptulemusel oli mitu põhjust.

«Kui küsida, mis sellise tulemuse põhjustas, siis võtaksin treenerina kahes asjas süü enda peale. Sel nädalal tehtud töö rünnakute osas ei jõudnud lõpuks soovitult mängijateni. Kui need asjad oleksid olnud neile sama selged kui meiele, siis oleks neid ka paremini täide viidud,» raputas Pehrsson endale tuhka pähe.

«Teiseks ei olnud me mänguks hästi valmis, meil ei olnud õiget keskendumist. Kokkuvõttes oli palju pinget ja me ei keskendunud piisavalt oma tegemistele,» lisas ta.

«Kolmandaks ei olnud me Norraga peetud mängust piisavalt taastunud. Meil tuli täna palju tehnilist praaki, kuna me ei olnud piisavalt värsked,» sõnas Pehrsson veel. 

Tabeliseisu kohalt ütles Pehrsson, et tänase viigiga pandi end tunduvalt raskemasse olukorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles