Ojamets: tegime kodupubliku ees veel hullema esituse kui võõrsil

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets eilsel mängul meeskonna soojendusel.
Andrei Ojamets eilsel mängul meeskonna soojendusel. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond pidas täna kodusaalis CEV Cupi korduskohtumise Saksamaa klubi Bühli Ingersolliga ja sai kindla 0:3 kaotuse. Et avamängus oli saadud 1:3 kaotus, vajati edasipääsuks 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel oleks tulnud parem olla ka kuldses geimis.

Tartlased ei suutnud aga ka täissaali toetajaskonna ees Saksa klubile erilist vastupanu osutada. Kuigi vastuvõtuprotsent oli kõvasti parem kui vastasel, ei õnnestunud seda tihti punktideks vormida. Pööret ei toonud ka vahetused. Vastuvõtuga oli hädas ibero Rait Rikberg, kes vigastas hommikusel treeningul kubemelihast. Avageim kaotati 21:25, teises jäädi alla 17:25 ning sellega oli ühtlasi selge, et edasi pääseb Bühl. Kolmandas geimis vahetas Saksa klubi sisse vahetusmehed, ent seegi geim läks Bühile 25:20.

«Tegime kodupubliku ees tunduvalt kehvema partii kui Saksamaal. Olime ebakindlad, sportlikust vihast oli puudu,» sõnas peatreener. «Ei saa kuidagi rahul olla, ei oska ka öelda, millest see ebakindlus tuleb.»

«Sakslastel oli ju kaks põhimeest puudu, ent me tegutsesime võistkonnana veel halvemini kui seal. Ka meie blokk oli kehvem kui avamängus, lubamatult palju oli servivigu taas. See on meie häda olnud kõigis viimastes mängudes, alla 20 me ei saagi enam mänge servigade arvult,» lisas Ojamets.

Seega langeti aste madalamale Challenge Cupi sarja, kus tõenäoliselt minnakse vastamisi Itaalia liigas hetkel teisel kohal oleva Ravennaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles