Kõigi aegade edukaima olümpialase tüdruksõber tegi šokeeriva avalduse: ma ei olnud sündides naine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Lianne Chandler.
Taylor Lianne Chandler. Foto: Video / youtube

Maailma kõigi aegade edukaima olümpiasportlase Michael Phelpsi väidetav uus tüdruksõber Taylor Lianne Chandler avaldas šokeeriva saladuse: sündides oli ta interseksuaalne.

Maailma spordimeediat on kulutulena vallutamas Taylor Lianne Chandleri lugu, mille keskele on sattunud ka hiljuti purjuspäi autojuhtimisega vahele jäänud ujumisstaar Michael Phelps. Nimelt on Chandler tulnud välja avaldusega, et ta on Phelpsi uus tüdruksõber. Paarike olevat veetnud omavahel juba intiimseid öid ning väidetavalt oldi koos ka 30. septembri õhtul, kui Phelps purjuspäi roolist tabati.

Lisaks väidetavale suhtele on Chandler paljastanud aga veelgi suurema saladuse, väites, et sündides oli ta interseksuaalne ehk tal olid olemas nii mees- kui naissuguorganid. Kuigi sünnijärgselt kandis Chandler poisinime David Roy Fitch, asus ta teismelisena tarvitama testosterooni blokeerijaid ja vahetas nime, kahekümnendate eluaastate alguses käis ka operatsioonidel, et meessuguorganitest vabaneda.

Phelps, kes Chandleri info kohaselt vabanes eile õhtul võõrutusravikliinikust, pole rohkelt kõmu tekitanud avaldusi kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles