Massa ründas Alonsot: ta tekitab igal pool probleeme

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Fernando Alonso endine meeskonnakaaslane Felipe Massa tervitas üsna teravate sõnadega ametlikku uudist selle kohta, et hispaanlane lahkub käesoleva hooaja järel Ferrari vormel-1 tiimist.

«Ta on tekitanud probleeme kõikides meeskondades, kus on viibinud. Asi on tema tööstiilis,» lausus Massa uudistekanalile Sky Sports Italia. Alonso siirdub tõenäoliselt tulevaks hooajaks McLaren-Honda võistkonda, ehkki seda pole veel ametlikult kinnitatud. Eile teatas Ferrari viimaks ametlikult seda, mis oli vormel-1 ringkondades juba nädalaid avalik saladus – Alonso asemel sõidab järgmisel aastal Itaalia tiimis Sebastian Vettel.

«Usutavasti teadsid kõik juba tükk aega, et Fernando lahkub. Ma ei oska arvata, mis Ferrarist edasi saab, sest tiimis on toimunud nii palju muudatusi,» lisas Massa MTV Spordiga rääkides. «Kui veel ise seal olin, siis kinnitati ka mõnikord, et nüüd liiguvad asjad õiges suunas, aga see ei saanud tõeks. Samas loodan, et neil läheb kõik hästi,» lausus aastatel  2006-2013 Ferraris sõitnud, ent tänavuseks hooajaks Williamsisse siirdunud brasiillane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles