Endine F1 maailmameister: loodan, et täna pole mu karjääri viimane sõit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja maailmameistriks tulnud Jenson Button 2009. aastal
Äsja maailmameistriks tulnud Jenson Button 2009. aastal Foto: SCANPIX

2009. aasta vormel-1 maailmameister Jenson Button avaldas enne tänavuse hooaja viimast etappi lootust, et pääseb veel kunagi F1 vormeli rooli. Ometi läheb Button täna starti mõttega, et see võibki olla tema viimaseks sõiduks vormel-1 masinaga.

McLaren teatab alles detsembris, kes on nende järgmise hooaja piloodid ning senikaua hõljuvad mustad pilved nii Buttoni kui ka Kevin Magnusseni kohal. Ilmselt on meeskonna üheks põhisõitjaks Fernando Alonso, kuid teine piloodikoht on veel lahtine.

«Loodan, et see ei jää mu viimaseks etapiks. Ma tõesti loodan seda, sest mul on veel palju pakkuda,» ütles Button enne tänast Abu Dhabi etappi. Segase tuleviku tõttu on briti ajalehed sellel nädalal Buttonile palju leheruumi leidnud ning Abu Dhabisse on kohale sõitnud ka vormelimehe perekond. Seda kõike tehakse igaks juhuks, kuna endine maailmameister tuleb ju viisakalt ära saata. Ometi loodavad kõik, et suurepärase võidusõitja karjäär jätkub.

«Loomulikult tunnen kusagil kuklas, et see võib tõesti olla mu viimane sõit. Seega pean seda nautima nii palju kui võimalik,» ütles Button.

Kell 15 algavale Abu Dhabi GPle stardib Button kuuendalt kohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles