Tiisaare meeskond kaotas Kokkola Tiigritele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Tiisaar TTÜ meeskonna särgis.
Mart Tiisaar TTÜ meeskonna särgis. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Soome meistriliigas pidi Mart Tiisaare koduklubi LEKA Volley laupäeval vastu võtma tänavuse viienda kaotuse, kui võõrsil jäädi 1:3 alla meistrivõistlustel teist kohta hoidvale Kokkolan Tiikerit meeskonnale. Diagonaalründaja Tiisaar tõi oma meeskonna parimana 20 punkti, rünnakuid realiseeris ta 46 protsendiga, blokipunkte kogunes kolm.

Tiisaar rääkis volley.ee-le, et võib enda mänguga rahule jääda: «Ei olnud üldse hull, mõned vead tulid, aga need ka pigem rasketest olukordadest. Iseenesest midagi katstroofilist ei juhtunud mänguga, eks meil aegajalt mõnest kohast veel ikka rebeneb, aga tegeleme sellega.»

Kohtumise avageimi võitis LEKA Volley napilt 30:28, kuid jäi teises alla koguni 8:25. «See teine geim oli pigem lihtsalt Olli-Pekka Ojansivu show, alguses tegi ühe serviseeria jooksul 3 ässa ja ka ülejäänud serve ei saanud me hästi kätte. Sealt kärises kohe vahe 8:1 peale ja siis lõi ilmselt kõigil vähe enesekindluse vibama,» mõtiskles Tiisaar. Kolmandas geimis olid Kokkola võidunumbrid 25:21 ja neljandas 25:17.

Sidemängija Tauno Lippu koduklubi Loimaa Hurrikaani oli pühapäeval vastamisi Rantaperkion Iskuga ja võitis tasavägise mängu tulemusega 3:2, otsustav geim võideti 15:10. Lipp sekkus vahetuses nii teises, kolmandas kui neljandas geimis.

Meeste meistrivõistlusi juhib 11 mängust 28 punkti kogunud VaLePa, järgnevad Tiikerit (26/11) ja Raisio Loimu (21/10). LEKA Volley on 21 silmaga (12 mängust) neljas, Loimaa viies (19/10) ja Karl Külaotsa koduklubi Korson Veto seitsmes (18/13).

Naiste meistrivõistlustel jätkavad Anu Ennok ja Salo Viesti esikohal, järgmine koduliiga kohtumine on kavas 30. novembril. Järgmisel nädala neljapäeval võõrustatakse Euroopa Meistrite Liiga raames Dresdner SC naiskonda Saksamaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles