Ferrari ei teavitanud Vettelit olulisest otsusest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Neljakordse vormel-1 sarja maailmameistri Sebastian Vetteli siirdumine Red Bulli meeskonnast Ferrarisse sai küll eelmisel nädalal viimaks ametliku kinnituse, kuid hetkel tundub, et sakslane on sattunud istuma kahe tooli vahele.

Red Bull ei lubanud tal täna-homme Abu Dhabis toimuvatel testidel veel Ferrari rooli istuda ning Vettel peab uue tiimi tegemisi jälgima boksist. Tagatipuks jättis aga ka Ferrari Vetteli informeerimata olulisest muudatusest - alates uuest hooajast juhib tiimi Maurizio Arrivabene, kes asendab napilt üle poole aasta ametis olla jõudnud Marco Mattiaccit. Vettel sai uudisest teada hoopis Sport Bildi ajakirjanikult.

«Päriselt või?» oli Vettel üllatunud, kui ajakirjanik talle Arrivabene ametisseasumist mainis. Sport Bildi väitel marssis sakslane seejärel tiimi juhtkonna juurde, et suhtlusprobleemide üle oma pahameelt väljendada. Varem on Vettel märkinud, et talle tuli ootamatusena ka Fernando Alonso võistlusinseneri Andrea Stella lahkumine. Stella siirdub koos hispaanlasega tolle uude meeskonda McLarenisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles