Video: FIA esitas Kruuda avarii omapärase auhinna nominendiks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda.
Karl Kruuda. Foto: Youtube

FIA avaldas oma kodulehel 11 videot, mille seast saavad lugejad valida selle aasta silmapaistvama teo (action of the year). Nominentide hulka on valitud ka Karl Kruuda Hispaania rallil tehtud avarii, kus tema auto hüppe järel nina peale maandus ning seejärel kraavis lõpetas. Ometi õnnestus eestlasel läbi ime rallit jätkata. Suurt abi sai ta raja ääres olnud pealtvaatajatelt.

«Teel oli sügav lohk ja ilmselt ma ei pidurdanud piisavalt. Auto tabas ninaga maad, juhitavus kadus ja libisesime kraavi. Aga pingutame edasi, sest kurat võtaks, kolm korda järjest ma küll ei kavatse katkestada! Meil on täna veel katseid ees,» ütles Kruuda pärast avariid ralliraadiole.

Nominentide hulgas on ka näiteks tuntud vormelistaaride Max Verstappeni ja Daniel Ricciardo manöövrid. Vaata kõiki nominente SIIT. Hääletajate vahel läheb loosi reis järgmise aasta vormel-1 Suurbritannia GPle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles