Rapla mänedžer: eelkõige oli vaja tõestada, et suudame võita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskond
Rapla korvpallimeeskond Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Eesti meistriliigas võttis Rapla oma kodusaalis kindla 92:68 võidu Pärnu üle. Rapla mänedžeri Jaak Karbi sõnul oli Raplal raske perioodi lõpuks vaja võitu ning sellega saadi ka hakkama. Eriti oli Karp rahul raplalaste meeskondliku esitusega – koguni kuus meest kogusid kahekohalise arvu punkte.

«Ülimalt positiivne tunne on, eelkõige kuna meil oli vaja nii endale, fännidele kui ka toetajatele tõestada, et me suudame võita,» rääkis Karp. «Saime järjest kaotusi, kuid need kaotused olid Eesti kõige parematele klubidele Cramole, Rockile ja Tarvale. See võit oli hea meile kõigile. Hea meel on selle üle, et mängisime meeskondlikult. Meil on tegelikult viimased kolm nädalat olnud raske aeg ja positiivne on see, kuidas meeskond hoidis kokku – 21 resultatiivset söötu ja kuuel mehel oli kahekohaline arv punkte. See on see, mida meil praegu vaja oli.»

Pärnu mänedžer Mait Käbin polnud oma meeskonna mänguga sugugi rahul. «Korvpall algab kaitsemängust ja kui me ei suuda ei maa-ala kui ka mees-mees kaitsega vastastega hakkama saada, siis me ei saagi oma mängu käima. Lisaks sellele ei saanud ka rünnakut käima. Surusime liiga palju liikumisi peale,» loetles Käbin oma meeskonna tänaseid puudujääke. «Ei saa ainult mängijaid süüdistada, vaid ka treenerid on süüdi. Üritasime Heiko Rannulaga küll mängu muuta, aga ei saanud täna hakkama. Peame sellest mängust tegema rahulikult omad järeldused ja edasi minema,» lisas ta.

Rapla resultatiivsemad olid Ernestas Ezerskis ja Rait Keerles 16 punktiga. Ziga Fifolt lisas 12 ning Sander Saare, Rait-Riivo Laane ja Andre Pärn, kõik 10 punkti. Pärnakate poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Ronaldas Rutkauskas ja Rannar Raap, kes viskasid vastavalt 22 ja 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles