Koondise peatreener Aljandi esitusega rahule ei jäänud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Mankoč.
Peter Mankoč. Foto: Eesti ujumisliidu Facebooki leht

Kataris, Dohas alanud lühiraja ujumise MMil hüppas täna basseini ka Eesti suurim lootus Martti Aljand, kes 100 meetri rinnuliujumises poolfinaali ei pääsenud. Eesti koondise peatreener Peter Mankoč sõnas võistluse järel, et avapäevaga rahule jääda ei saa.

Aljand ujus 100 meetri rinnuliujumises täna aja 58,87 ning see andis MMil 20. koha. Mankoč nentis intervjuus Eesti Ujumisliidule, et Aljandi sooritusega ta ei ole üldse rahul; kuigi Aljand ujus hooaja tippmargi, siis üleüldine sooritus oli kehva.

Mankoč lisa, et debütantide Martin Allikvee ja Henri Reinsaluga võib üldjoontes rahule jääda. «Martin ujus isikliku rekordi, kuid tegi kaks suurt ja ühe väikese vea,» rääkis Mankoč Allikveest, kes ujus 100 meetri rinnuliujumises aja 59,22 ning sai 27. koha.

Reinsalu sai meeste 200 meetri vabaltujumises ajaga 1.50,36 54. koha ning Mankoč nentis, et ta ujus paremini, kui arvas, kuid arenguruumi on piisavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles