Kohila võrkpallurid teenisid Balti liigas juba 11. järjestikuse võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskond.
Kohila naiskond. Foto: volley.ee

Täiseduga jätkav Kohila võrkpalliklubi saavutas naiste Balti liigas üheteistkümnenda järjestikuse võidu, kui laupäeval pidi kodusaalis tiitlikaitsja paremust tunnistama TTÜ. 

Tänase vastasseisu avageim kuulus kindlalt tulemusega 25:13 Kohila võistkonnale. Teises geimis olid osapooled vahetunud ja TTÜ suutis 25:9 paremusega mänguseisu 1:1-le viigistada. Üllatust siiski ei sündinud, kui Kohila esindus võitis kolmanda ja neljanda geimi vastavalt 25:19 ja 25:21. Maarja Kerner kogus üleplatsimängijana 20 punkti, Kertu Laak lisas võitjatele 17 punkti. Kaisa Õunpuu tõi võõrustajatele 17 ja Erle Püvi 13 punkti, vahendab volley.ee.

TTÜ naiskond oli efektiivsem rünnakul (39%-38%), kuid jäi alla nii pallingu vastuvõtul (53%-62%) kui blokipunktide arvestuses (7-10). Serviässasid lõi Kohila võistkond kaheksa ja pealinna esindus neli.

Kaotuseta jätkav Kohila naiskond on parimana kogunud täisedu 33 punkti. Leedu võistkonnal Achemal on kaheksa vooruga kirjas 23 ja TTÜ-l kolmandana 18 punkti. Tartu Ülikool/Eeden hoiab 17 silmaga neljandat ja Famila/Võru Võrkpalliklubi 13 punktiga kuuendat kohta. Järgmised Eesti võistkondade osalusel peetavad Balti liiga kohtumised toimuvad algava aasta jaanuaris.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles