Dohas pääses põhiturniirile neli Eesti naisvehklejat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu, Irina Embrich, Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva.
Erika Kirpu, Irina Embrich, Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva. Foto: Peeter Langovits

Naiste epee GP-etapil Dohas kvalifitseerusid 64 parema hulka Erika Kirpu, Irina Embrich, Julia Beljajeva ja Katrina Lehis. Kristina Kuusk ja Nelli Paju piirdusid kvalifikatsiooniturniiriga.

Kirpu ja Embrich tagasid pääsu põhiturniirile tänu kõrgele kohale maailma edetabelis. Julia Beljajeva sai alagrupiturniiril 3 võitu ja 3 kaotust ja alistas seejärel sakslanna Anja Schuenke 15:8. Lehis teenis alagrupis 4 võitu ja 2 kaotust ning võitis seejärel rootslannat Kinka Barvestadi 15:9.

Nii Kuusk kui ka Paju said mõlemad alagrupis 4 võitu ja 2 kaotust. Kuusk kaotas seejärel napilt 14:15 itaallanna Federica Santandreale, Paju sama tulemusega Venetsueela vehklejale Dayana Martinezile. Kokkuvõttes sai Kuusk 68. ja Paju 72. koha. Kokku 121 osalejat.

Homsel põhiturniiril kohtub Beljajeva Eesti aja järgi kell 08.00 rohelisel rajal rumeenlanna Ana Maria Branzaga, Kirpu kell 08.00 sinisel rajal itaallanna Federica Santandreaga, Lehis kell 08.50 rohelisel rajal venelanna Tatjana Logunovaga ja Embrich kell 09.40 rohelisel rajal šveitslanna Pauline Brunneriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles