Aljand: läksin finaalikoha eest võitlema ja panin kõik välja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Aljand.
Martti Aljand. Foto: Andres Haabu

Dohas toimuvatel lühirajaujumise maailmameistrivõistlustel sai Martti Aljand 100 m kompleksujumises 12. koha. Poolfinaalis märgiti Aljandi ajaks 53,15 ning finaali pääsemiseks sellest ei piisanud. Hommikuses eelujumises läbis Aljand sama distantsi kaks sajandikku aeglasemalt. Finaali pääsemiseks oleks täna pidanud ujuma 52,51ga.

«Ma läksin ikkagi võitlema finaalikoha eest. See 52,5 on minu jaoks tänasel päeval natukene liiga kaugel, aga võrreldes hommikusega alustasin kohe julgemalt ja lõpus võib-olla natukene maksin ka selle eest,» vahendab ERRi spordiportaal Aljandi sõnu.

«Ujusin Ryan Lochte'i kõrval, võib-olla läksin liiga tema järgi ujuma. Oleks targema peaga tagantjärele mõeldes pidanud rohkem oma ujumist tegema. Aga nagu ennist ütlesin, siis läksin finaalikoha eest võitlema ja panin kõik mängu,» arvas Aljand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles