Nurger püstitas võidumängus senise karjääri punktirekordi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger.
Rauno Nurger. Foto: Peeter Langovits

Eesti noortekoondislane Rauno Nurger tegi Wichita State'i eilses NCAA mängus oma senise karjääri parima etteaste, kui aitas oma koduklubi 81:52 võiduni Saint Louis meeskonna üle, kirjutab basket.ee.

21-aastane eestlane pääses väljakule 15 mänguminutiks, mille jooksul kogus ta isiklikku rekordit tähistavad 15 punkti (vabavisked 3/3, kahepunktivisked 3/5, kolmepunktivisked 2/4), 1 lauapalli, 2 korvisöötu, 1 vaheltlõike ja 1 kulbi.

Eestlane pääses ka suurtesse pealkirjadesse: «MBB: Wessel, Nurger Lead WSU Past Billikens, 81-52». Kuue mängu keskmised näitajad on Nurgeril järgmised: 14,0 minutit, 4,3 p+1,7lp (kahesed 10/19, kolmesed 3/8, vv 3/5). 

Tugeva NCAA kümne parima meeskonna hulka arvatud Wichita State poolel suutis noorest eestlasest enamat ainult üks mängija, kui Ron Baker sai kirja 18 silma. Kaotajate ahneim korvikütt oli Marcus Bartley, kes tõi 13 punkti.

208 cm pikk Keilast pärit noormees on teeninud küll seni suhteliselt vähe mänguaega, kuid kasutanud seda enamasti hästi ära. Tuleb ikkagi meeles pidada, et tegu on väga tugeva korvpalliülikooliga. Mis elu ehk keerulisemaks teeb, on see, et tema positsioonil on ees samuti esimese aasta noormees.

Ka on märgata tendentsi, kus Nurgerit koolitatakse pigem number nelja kohale. Mänguaja poolest on Nurger klubi kuues, punktide poolest seitsmes mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles