Galerii: ManCity avas maailma kõige võimsama treeningkompleksi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Manchester City jalgpalliklubi avab ametlikult oma akadeemia treeningkompleksi, mille ehitamine läks maksma kuni 250 miljonit eurot. Seniste hinnangute põhjal on tegemist maailma kõige võimsama treeningkompleksiga.

Uus ja uhke treeningkompleks asub meeskonna põhiareenist Etihad Stadiumist üle tee ning kahte ehitist ühendab sild. Kompleksis tegi Daily Maili ajakirjanikule Martin Keownile tuuri City reservmeeskonna treener Patrick Vieira.

City meeskonna kaitsja Pablo Zabaleta tunnistas, et ta veedaks pigem aega uues kompleksis kui oma kodus. Hiljuti külastas keskust ka Argentina jalgpallikoondis ning Zabaleta sõnul avaldas nähtu muljet ka Lionel Messile, kes ei olnud varasemalt midagi nii võimsat näinud.

Uhkes keskuses on 16 jalgpalliväljakut, 3 jõusaali, krüoteraapia ruum, kuus ujulat ja veel palju muudki. Akadeemia põhihoone kolmandal korrusel on mängijatele olemas ka magamistoad.

Vaata rohkem fotosid uhkest spordikompleksist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles