Sepp Blatter: Inglismaa on parim koht 2018. aasta MMiks

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA president Sepp Blatter.
FIFA president Sepp Blatter. Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) president Sepp Blatter teatas, et tema arvates on Inglismaa lihtsaim ja parim koht, kus 2018. aasta jalgpalli MMi pidada.

«Lihtsaim paik, kus MMi korraldada, on Inglismaa. Siin on kõik olemas - fännid, staadionid, infrastruktuur,» rääkis Blatter, kui oli kuueliikmelise delegatsiooniga saabunud Inglismaale neljapäevasele ringkäigule.

Kuid Blatter nentis, et Venemaa on inglastele väga tugev konkurent. «Venemaa on võimas, Venemaa on midagi riigist enamat.»

FIFA president selgitas, et kandidaatriikide esitus Lõuna-Aafrika MMil pole üldse oluline tegur. «Esitus ei loe kohe kindlasti mitte, riigi pakkumise kvaliteet on peamine.»

2. detsembril peab FIFA kommitee otsuse langetama.

Inglaste rivaalid on veel Hispaania ja Portugal, kes ühise taotluse on teinud, eelpool mainitud Venemaa ning Holland ja Belgia, kes on samuti ühise taotluse teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles