Viimsi alistas Aruküla ja kohtub finaalis Viljandiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis toimuval käsipalli karikavõistluste finaalturniiril võitis Viimsi teises poolfinaalis 33:28 Aruküla meeskonda ja kohtub finaalis Viljandiga, kes oli mõni tund varem võitnud Põlva Servitit.  Viimsi resultatiivseimana viskas Siim Pinnonen täna kaheksa väravat.

Viimsi/Tööriistamarket ja Aruküla on sel hooajal pidanud meistriliigas kaks omavahelist kohtumist. Esimese mängu võitis Viimsi/Tööriistamarket kodus 32:23 ning teise võõrsil 33:28.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreeneri Ain Pinnoneni meelest need võidud tema meeskonda eesseisvas karikamatšis ei aita. «Loos oli meie jaoks küll normaalne, kuid peame kohtumisele minema keskendunult ja vastast tõsiselt võtma,» sõnas Pinnonen. «Aruküla jaoks pole hooaeg olnud roosiline, aga praegu sõltub kõik ühest mängust ning seega võib kõike juhtuda. Meie võtame mängu korraga, ega mõtle juba finaalile või pronksikohtumisele.»

Pinnoneni hinnangul on Viimsi/Tööriistamarket olnud Arukülast üle tänu ühtlasemale koosseisule. «Meil on võrreldes nendega pikem pink,» lisas Pinnonen.

Aruküla on tänavu meistriliigas võitnud 11st mängust kaks, millega hoiab kaheksa meeskonna seas kuuendat kohta. Karikavõistlustel pääseti poolfinaali tänu paremusele esiliigaklubi HC Tallinna vastu. Seega ei pea Aruküla juhendaja Toivo Järv oma hoolealuseid soosikuteks. «Meie pole favoriidid,» tõdes Järv. «Loosiga meil siiski kõige halvemini ei läinud ja loodetavasti see sütitab mängijaid.»

Järve sõnul tuleb neil edu nimel endast maksimum välja pigistada. «Kõik peavad mängima hindele viis pluss,» lausus Järv. «Siiski pole meil enne turniiri suurt midagi rõõmustada, sest kaotused on ikkagi moraali alla viinud. Lisaks sellele on Viimsi aastaga tugevnenud, seda eeskätt Siim Pinnoneni näol, meil aga jääb puudu viskejõust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles