Carlos Sainz sõitis Dakari rallil mootorratturile otsa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Sainz Dakari rallil.
Carlos Sainz Dakari rallil. Foto: SCANPIX

Tänavuse Dakari maratonralli üheks võitjasoosikuks peetud autoralli eksmaailmameister Carlos Sainz sattus ralli teisel katsel ootamatusse õnnetusse, kui põrkas kokku mootorratturi Laurent Mouliniga.

Rootslasest mootorratturi Calle Hagenbladi sõnul juhtus avarii tema silme all siis, kui rühm rattureid liikus ühes suunas ja autod sõitsid neile vastu. Sainz üritas Moulinist mööduda, kuid sõitis talle kogemata hoopis otsa. Moulin murdis avariis jalaluu ja sai ka näovigastusi ning pidi võistluse pooleli jätma.

Korraldajate kinnitusel ei ähvarda Sainzi juhtunu eest karistus. 2010. aastal Dakari ralli võitnud ja tänavu Peugeot' rooli keerav hispaanlane kaotas küll avarii tõttu pisut aega, kuid on pärast eilset kolmandat katset siiski üldarvestuses kõrgel neljandal kohal. Liidrist Nasser Al-Attiyahist jääb Sainz maha 19 minuti ja 32 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles