Kullamäe: hea kaitsemäng tegi täna tõesti rõõmu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedemaa

Eesti meeste korvpalliliigas alistas Tartu Ülikool/Rock täna kodusaalis 54:66 BC Kalev/Cramo. Tartlaste peatreener Gert Kullamäe arvas pärast mängu, et kuigi visketabavus ei olnud kõige parem, tõi võidu hea kaitsetöö.

«Kaitse,» oli Kullamäe kindel vastus küsimusele, mille abil Rock täna initsiatiivi ja edu hoidis. «Rünnakul viskasime palju mööda. Pall küll liikus ilusti ja mehed mängisid hästi, aga visked läksid mööda. Tean ka, et selle põhjuseks on asjaolu, et me pole kolm nädalalt mänginud, vaid ainult treeninud. Seega selline rünnak oli täna igati loogiline. Kui aga suudad Kalevi-suguse meeskonna hoida vaid 54 punkti peal, siis on kaitse hea,» selgitas Kullamäe.

Rocki peatreener lisas, et kuigi Kalev mängis täna ilma mitmete meesteta - puudu olid nii Frank Elegar, Sten Olmre, Gregor Arbet, E. J. Singler kui ka Martin Dorbek -, siis tema hoolealused näitasid siiski head mängu. «Neil jah puudusid mitmed mehed, aga mina vaatan asja oma vaatenurgast ja mul oli hea meel, et mehed mängisid kaitses vihaga ja võitlesid. See pakkus tõesti rõõmu,» tunnistas Kullamäe.

Kuigi Rocki pingil istus täna ka vigastuspausilt naasnud Joosep Toome, siis mänguaega talle ei antud. Kullamäe kinnitas aga, et teisipäevases Eurochallenge sarja kohtumises on mees taas mängus: «Toome on platsil ja mängib nagu karu!»

Rocki parimana viskas täna 12 punkti Valmo Kriisa, 11 silma lisas Janar Talts. Kalevi resultatiivseimaks oli 13 punktiga Rain Veideman, Reinar Halliku saldosse jäi 11 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles