Mullune US Openi finalist Wozniacki võitis teise järjestikuse tiitli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Mullu USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel finaali jõudnud Taani esindaja Caroline Wozniacki on enne tänavust turniiri suurepärases hoos – edetabelis teisel kohal paiknev Wozniacki võitis oma teise järjestikuse tiitli.

Wozniacki alistas New Haveni turniiri finaalis 6:3, 3:6, 6:3 venelanna Nadja Petrova. Turniiril kõrgeimat paigutust omanud Wozniacki on New Havenis võidutsenud kolm aastat järjest.

«Olen kahe nädalaga võitnud kaks turniiri, nelja nädala jooksul aga kolm,» õhkas Wozniacki. «Tunnen, et olen suurepärases vormis ja mängin väga hästi. Loodetavasti jätkub sama vorm ka järgmistel nädalatel.»

New Haveni meeste turniiri finaalis sai ukrainlane Sergei Stahovski 3:6, 6:3, 6:4 jagu Uzbekistani tennisistist Denis Istominist.

Aasta viimane suure slämmi turniir algab New Yorgis homme ning kuna maailma esireket Serena Williams jääb vigastuse tõttu eemale, on Wozniackil ka seal esimene asetust. Meestest on kõrgeima paigutusega edetabeli esinumber Rafael Nadal.

US Openil teeb kaasa ka Eesti parim tennisist Kaia Kanepi. 31. asetatud eestlanna esimene vastane on prantslanna Alize Cornet, tõenäoliselt peetakse nende kohtumine teisipäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles