Teever läheb Levadia särgis kolmandat meistritiitlit püüdma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia eelmise hooaja ründepaar Igor Subbotin (vasakul) ja Ingemar Teever (paremal) lõid meistriliigas kahe peale 47 väravat. Subbotini karjäär jätkub Tšehhis, kuid Teever jäi truuks Levadiale
Levadia eelmise hooaja ründepaar Igor Subbotin (vasakul) ja Ingemar Teever (paremal) lõid meistriliigas kahe peale 47 väravat. Subbotini karjäär jätkub Tšehhis, kuid Teever jäi truuks Levadiale Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise ründaja Ingemar Teeveri karjäär jätkub Tallinna Levadiaga, kellega ta ühe aasta pikkuse uue lepingu sõlmis. levadiaga viimasel kahel hooajal Eesti meistriks kroonitud Teever läheb kolmanda tiitli järele.

«Loodame, et kaks ei jää kolmandata! Kogu meeskond läheb uuele hooajale vastu suurte lootustega ja meie eesmärk on kahe viimase hooaja meistritiitlit uuendada,» ütles Teever klubi kodulehele.

«Ka teised Eesti klubid tundis minu vastu huvi, kuid FC Levadia on minu jaoks parim valik. Tundsin, et mul on veel piisavalt motivatsiooni ning saan meeskonnale palju anda,» sõnas ründaja.

Ingemar Teever liitus Levadiaga 2012. aasta suvel ning võitis klubi koosseisus kaks Eesti meistritiitlit, ühe meistriliiga hõbemedali ning korra nii karika kui superkarika. Kokku on Teeveril Levadia särgis kõikide sarjade peale kokku kirjas 91 mängu ja 45 väravat.

Levadia peatreener Marko Kristal avaldas Teeveri jätkamise osas heameelt: «Ingemar on suurepärane mängija ning erakordselt sõbralik ja väga meeldiv inimene, keda sooviks enda meeskonda iga treener. Ta on tõeline meeskonnamängija ja Ingemari kvaliteet kõigile teada-tuntud. Loomulikult ootan temalt ka uuel hooajal häid esitusi ning eelkõige väravaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles