Ronaldo seksikal tüdruksõbral on juba mitmeid uusi kosilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Shayk esitleb kleiti Tritoni kollektsioonist.
Irina Shayk esitleb kleiti Tritoni kollektsioonist. Foto: Reuters/ScanPix

Teist aastat järjest maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldo on sattunud viimasel nädalal kuulujuttude keskele ning väidetavalt on vutiäss lahku läinud oma modellist tüdruksõbrast Irina Shaykist. Ronaldo pole selliseid väiteid küll kommenteerinud, aga juba on Shaykile tekkinud uusi kosilasi.
 

Saksamaa väljanne Bild avaldas korvpalliliigas NBA palliva Giannis Antetokounmpo Twitterisse tehtud postituse, kus Milwaukee Bucksi mängumees avaldab huvi Shayki vastu. «Kuulsin, et Irina Shayk on vallaline. Kas peaksin talle privaatsõnumi saatma? Või arvate, et on veel liiga vara??» kirjutas Antetokounmpo.

Briti tabloidleht Metro avaldas omakorda, et väidetavalt läksid Ronaldo ja seksikas modell lahku näitleja Dwayne Johnsoni pärast, sest kuulujuttude järgi olevat Shayk saanud Johnsoniga väga lähedaseks ja näitleja on viimasel ajal väga sageli esinenud Shayki Snapchati piltidel ja videodel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles