Selgus Eesti korvpallikoondise ajakava EMil

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis tähistamas EM-finaalturniirile pääsemist.
Eesti korvpallikoondis tähistamas EM-finaalturniirile pääsemist. Foto: Andres Haabu

Täna saabus FIBAst lõplik EM-finaalturniiri ajakava koos mängude algusaegadega. Mängud algavad kõigil alagrupipäevadel kolmes jaos: 15.30, 18.30 ja 21.30.

Esimesel kahel päeval alustab Eesti koondis kõige varasemal ajal. Laupäeval 5. septembril kell 15.30 on vastas Tšehhi ja pühapäeval 6. septembril kell 15.30 Belgia.

Seejärel, esmaspäeval, 7. septembril kell on Eesti mehed väljakul sootuks hilja õhtul – kell 21.30 ollakse vastamisi Ukrainaga. Sellele hilisele ponnistusele järgneb õnneks vaba päev. Kaks alagruppi puhkab, kaks alagruppi puhkab päev varem.

Kolmapäeval, 9. septembril kohtub Eesti kell 21.30 Leeduga. Neljapäeval, 10. septembril kell 18.30 on pidada viimane alagrupimäng Lätiga. Turniiri lõpetab Läti ja Tšehhi mõõduvõtt.

Eesti mängudega samal ajal (eeldatavalt) teisi väga põnevaid heitlusi ei peeta. Vaid eelviimasel päeval on samal ajal kavas Prantsusmaa-Venemaa kohtumine.

11. september on EMil vaba päev ning playoff-kohtumised Prantsusmaal jätkuvad 12. septembril eraldi ajakava alusel (kaheksandikfinaalid kell 12, 14.30, 18.30 ja 21.30). Finaalmäng 20. septembril algab kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles