Barcelonas jätkab võistlust kolm Eesti naisvehklejat

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis (paremal).
Katrina Lehis (paremal). Foto: FIE

Barcelonas peetaval naiste epee MK-etapil kvalifitseerusid 64 parema hulka Erika Kirpu, Katrina Lehis ja ka Kristina Kuusk.

Maailma edetabelis 4. kohta hoidev Erika Kirpu eelringides vehklema ei pidanud. Kirpu kohtub täna Eesti aja järgi kell 12.55 argentiinlanna Isabel Di Tellaga.

Katrina Lehis alistas alagrupis kõik vastased ja tagas sellega otse pääsu 64 parema hulka. Lehise vastaseks 64 parema hulgas on sakslanna Ricarda Multerer. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 12.05. Kristina Kuusk sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust ning alistas seejärel poolatari Magdalena Pawlowska 15:10 ja hispaanlanna Sofia Cisnerose 15:13. Kuusk kohtub põhiturniiri avaringis kell 12.30 venelanna Jelena Šašarinaga.

Irina Embrich, Nelli Paju ja Julia Beljajeva piirdusid kvalifikatsiooniturniiriga. Embrich sai alagrupis kolm võitu ja kolm kaotust ning kaotas seejärel itaallanna Francesca Boscarellile 10:15. Alagrupis neli võitu ja kaks kaotust teeninud Paju, alistas play-off avaringis hiinlanna Chengzi Xu 15:7, kuid kaotas siis Suurbritannia esindajale Corinna Lawrence`ile 14:15. Alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse saanud Beljajeva kaotas play-off avaringis Soome vehklejale Catharina Kockile 13:15.

Paju sai kokkuvõttes 74., Beljajeva 97. ja Embrich 139. koha. Kokku osales 233 naisvehklejat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles